Siskolta nappasin ohjeen, lehdestä repästy sivu..
Jauhelihamuffinit
täyte
300g jauhelihaa, ruskista
1 sipuli, pilko ja lisää jauhelihan sekaan
2dl porkkanaraastetta, lisää edellisiin
200g tuorejuustoa (maustamaton tai maustettu) lisää jauhelihaan
1/2 dl ketsuppia lisää edellisiin
1/2 tl mustapippurirouhetta lisää edellisiin
2tl pitsamaustetta lisää edellisiin
1tl suolaa lisää edellisiin
1dl silputtua (tuoretta) basilikaa tai persiljaa lisää Jähtyneeseen täytteeseen
Taikina
2 munaa, vatkaa rakenne rikki
1 dl sulatetua margariinia/öljyä, lisää
1dl maitoa, lisää
1rkl siirappia, lisää
1dl kauraleseitä
3dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa,
lisää kuivat aineet yhdessä em. munaseokseen
Laita uuni kuumenemaan 20 asteeseen.
Laita muffiinivuokiin 1rkl taikinaa ja 1 rkl täytettä, päälle puolikas kirsikkatomaatti ja juustoraastetta.
Paista uunin keskiosassa 16-20 min.
Itellä tuota täytettä tuntu olevan liiaksikki niin pyöräytin toisen taikinan ja paistoin irtopohjavuoassa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.