MAKU-lehdessä 2008 ilmestynyt ohje, todellakin hyviä ;D
12kpl tästä taikinasta.
Meinaspa unohtua mainita että kuorutteen tein vain 100g:sta tuorejuustoa! Siksi tuo väri on noin ruskea.. Muutoin tulee kyllä valeampaa.
2 dl banaania soseutettuna
3 1/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl kanelia
1 dl fariinisokeria
1 dl öljyä
1 dl kinuskikastiketta
Kuorrute
1 pkt (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 dl kinuskikastiketta
1/2 dl tomusokeria
Koristeluun
nonparelleja / strösseleitä
Kääntele banaanisoseeseen keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe, sooda ja kaneli.
Mittaa sekaan fariinisokeri, öljy ja kinuskikastike. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Jaa taikina paperisilla muffinivuoilla vuoratun muffinipellin koloihin. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään sähkövatkaimella. Nosta hetkeksi jääkaappiin viilentymään.
Kuorruta jäähtyneet cupcaket ja koristele juuri ennen tarjoilua nonparelleilla. Säilytä viileässä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.