Vielä jatkuu synttäreiden suma Cool

1244629604_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämä on tehty likimain näiden ohjeella.

 1244630412_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taikinassa suklaan tilalla appelsiini-crisp-suklaata, välin täyte maustettu appelsiiniaromilla ja keltaisella pastavärillä värjätty. Päällä vajaa levy pandan suklaata margariiniin sulatettuna.

Taikina puolikas, paistinpellille tehty.

 

1244629618_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämmösen kakun tein kans. Ei ihan pelittäny tuohon suklaakuorutteeseen ( =ganache) Brush embroidery -tekniikka Nauru On todellakin suttunen, ihan hyvän makunen kuitenki.

 

Tuon suklaakuorrutteen (GANACHE) ohje: (on helppo ja hyvä!)

150g kermaa

300g suklaata

2rkl voita

Kuumenna kerma kattilassa höyryäväksi ja sulata suklaat sinne. Levyn saa jo sammuttaa! Varo ettei suklaa pala pohjaan!!! Lissä voi ja sekoita kiiltäväksi, jähdytä ja levitä kakun päälle.

3 munan kakkuun riitti hyvinki puolikas annos tuota!

 

1244630355_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämä suolaset ovat

 kestosuosikkeja poikien synttäreillä! Toisena nakit ja suolakurkku-tikut!