1243846323_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kakut on koristeltu kermalla (joita en itse pursottanut kun en osaa!), violetit koristeet pikeeriä, vihreät kaupan purkista.

150g margariinia

2dl sokeria

3 munaa

1 tlk kermaviiliä

4 1/2 dl vehnäjauhoja

1rkl vanilijasokeria

2tl leivinjauhetta

300g raparperipaloja

1dl sokeria

1 rkl kanelia

 

Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitelen voimakkaasti vatkaten. Lisää kermaviili ja keskenään sekoitetut; vehnäjauho, vanilijasokeri ja leivinjauhe.

Mausta raparperipalat sokerilla ja kanelilla.

Kaada noin puolet taikinasta irtopohjavuokaan (halkaisija n.20-24cm), levitä maustetut raparperit päälle ja kaada loput taikinat niin että raparperit peittyvät.

Paista uunin keskiritilätasolla 175 asteessa 1 tunti. Tarjoa vaahdotetun vanilijakastikkeen tai  -jäätelön kera.

1243846309_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1243846289_img-d41d8cd98f00b204e9800998e