Näitä on nyt paholaismaisia juttuja tehty ennenki, paholaisen piirakkaa ja tummaa paholaisenkakkua. Tässä vielä yks, hellapoliisin ohjeella tehty kakku. Kuorrutuksen muokkasin löysähköstä tämmösen kakun päällä pysyväksi.


175 g voita tai margariinia
2 munaa
1 dl sokeria
1,5 dl siirappia
60 g hasselpähkinärouhetta
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja tai ohrakasta
1 dl kaakaojauhetta
1/4 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 3/4 dl maitoa 

Kuorrutus:
1 valkuainen
200 g tomusokeria
1 rkl vettä
1/2 tl sitruunamehua 

Sulata rasva ja anna jäähtyä. Riko kulhon pohjalle munien rakenne rikki. Mittaa mukaan loput kakun aineet ja hieman jäähtynyt rasva. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se nelikulmaiseen, voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista kakkua 175 asteisessa uunissa reilu tunti, kumoa kakku jäähtymään.

Valmista kuorrutus vesihauteessa. Mittaa kattilaan kaikki aineet ja vatkaa vesihauteessa kunnes kuorrutus on kuohkeaa ja kauniin kiiltävää.

Levitä kuorrutus kakun päälle.Koristele jos haluat.