2033501.jpg

Sukalainen täytekakku

Pohja

4 munaa

1 1/2 dl sokeria

1 1/2 dl vehnäjauhoja

3rkl kaakaojauhetta

1tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Liää keskenään sekoitetut kuivataineet joukkoon. Kaada vuokaan, paista 30min, 175 asteessa. Kumoa ja leikkaa kolmeen osaan. Valmista täyte.

Täyte

3 banaania

250g tuorejuustoa

1/2 dl dokeria

2tl vanilijasokeria

100g taloussuklaata rouhittuna

2dl vispikermaa

3rkl sitruunamehua

Kostutukseen appelsiinimehua

Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuustoon sokeri, van.sokeri, sitruunamehu, suklaarouhe ja lopuksi kermavaahto.

Viipaloi banaanit.

Levitä pohjalevylle kostutuksen jälkeen ensin banaaniviipaleita, sitten puolet täytteestä. Nosta keskimmäinen kakkulevy päälle, kostuta ja täytä. Kostuta myös kakun kansilevy. Anna maustua kevyen painon alla mielellään yön yli viileässä.

Kuorutus

2,5dl vispikermaa

1rkl kaakaojauhetta

1rkl sokeria

Pinnalle

suklaarusinoita, mantelilastuja, pähkinäsekoitusta

Vaahdota kerma ja sekoita vaahtoon kaakaojauhe ja sokeri. Levitä valmiin kakun päälle ja koristele pähkinöillä, suklaanapeilla, mantelilastuilla...