4 - 5 omenaa (n. 550 g)
2 - 3 rkl (fariini)sokeria
1 tl kanelia
Päälle:
100 g Sunnuntai Leivontamargariinia
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
3 dl Elovena  kaurahiutale


1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
2. Kuori omenat ja leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi (1 l).
3. Levitä omenalohkot matalaan vuokaan ja ripottele päälle fariinisokeri (tai tavallinen!) ja kaneli.
4. Sekoita pehmeä margariini, sokeri, vanilliinisokeri ja kaurahiutaleet murumaiseksi seokseksi.
5. Levitä seos omenalohkojen päälle.
6. Kypsennä uunin keskitasossa 15-20 minuuttia. Tarjoa paistos jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

 

Tällä Elovena-purkin kyljessä olevalla ohjeella on tullu tehtyä ja hyvää kyllä on!!

Tämänkertaisen paistoksen "koristelun" syyn voinette arvata! =)