Riisitryffeli

280g sulatettua kookosrasvaa

250g tomusokeria

5-6rkl tummaa kaakaojauhetta

2tl van.sokeria

riisimuroja

Lisää sokerit ja kaakaojauhe jähtyneeseen (liian kauan ku jähyttelee nii jäsähtää uudelleen kovaksi!!) kookosrasvaan ja lisää sopiva määrä riisimuroja, meille se sopiva määrä oli n.7dl.

 

 

Käytännössä meillä valmistus tapahtu näin:

Leipuri nro.1 kaatoi jähtyneen rasvan kulhoon.

Leipuri nro2 lisäsi isolla lusikalla tomusokeriin sekoitetut van.sokerin ja kaakaojauhon rasvan sekaan. Pöydälle tippuneet korvattiin kaatamalla tomusokeri purkista vastaava määrä.

Leipuri nro3 kaatoi riisimurot ensin pöydälle josta ite pääkokki ne kaapi kulhoon.

Mössö levitettiin reilulle puolikkaalle pellille. Siitä leikattiin paloja ku jähmetty jääkaapissa ensin tovin.

Nätimpiä toki saa jos laittaa vaikka karkkivuokiin!