Täytteessä on just sitä mitä kaapista löyty: sipulia, lihapullaa kuutioina, kinkkukuutioita, tonnikalaa, tomattipyre purkki, jauhelihamaustetta. Pohjalle laitoin ennen täytettä pitsamaustetta ja juustoa ihan höylättynä vaan. Sitte täyte ja uuniin, valmiille pitsalle juustoa hoylättynä ja siksi aikaa uuniin että juusto sulaa.

1238667125_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tais tulla 12 pikkupitsaa tästä ohjeesta

Pohjan ohje:

2 1/2dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

1/2tl suolaa

2rkl öljyä

1dl kylmää vettä

Lisää keskenään sekotettuihin aineisiin öljy ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Pyörittele palloiksi ja kauli pieniksi ympyröiksi (halkaisija n.10cm).

Levitä täyte ja paista 250 asteessa keskiritilätasolla n.10-12min.