Tälläisen tein tuliaiseksi uuteen kotiin. Pohja on Open cafesta, täytteen tein vähän nopiammin valmistuvaksi. Kuulemma maistui Hymy

1240774812_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

6 munaa

3dl sokeria

150g sulaa margariinia

2 1/4dl vehnäjauhoja

1,5 tl leivinjauhetta

1dl tummaa kaakaojauhetta

Kostutus

n.1dl siruuna-limemehua

Täyte:

1 prk flora vispiä

(1rkl vanilijakreemijauhetta)

4 riviä tummaa taloussuklaata

2 riviä mintukrokanttisuklaata

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää sula margariini ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista kakkuvuoassa 175 asteessa 35 min. Anna jähtyä.

Valmista täyte. Sulata suklaat mikrossa. Vaahdota kermaa, (lisää kreemijauhe) lisää sulatettu ja jähtynyt suklaa.

Leikkaa kakkupohja kahteen osaan. Laita pohja tarjoilulautaselle ja kostuta, aseta rengasvuoan reunat ympärile ja levitä täyte pohjan päälle. Nosta toinen pohja kanneksi ja kostuta sekin. Koristele kermalla, suklaalla...

1240775533_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Harjottelinpa sitte näitä perhosiakin Hymy 1/3 säilyi ehjänä kakun päälle.

1240775546_img-d41d8cd98f00b204e9800998e