Näihin tuli vähän sekaan ruisjauhoja sen vuoksi että vehnäsellaiset loppuivat kesken :D Hyviä kuitenkin. Kun kaulimisessa käyttää apuna vehnäjauhoja niin sarvet ovat vaaleampia ja nätimpiä! 1243101454_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4 dl vehnäjauhoja

2dl juustoraastetta

2tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

50g margariinia

1prk kermaviiliä

Täyte

1/2munaa

1 1/2dl juustoraastetta

1tl provencen yrttiseosta

Päälle

1/2 muna

seesaminsiemeniä tai juustoraastetta

 

Sekoita kuivat aineet ja pehmeä rasva. Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi. Juusto kannattaa raastaa mahdollisimman hienoksi ettei sarvista tule tälläisiä (ellei sitte halua!). Nosta taikina jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Riko munan rakenne ja jaa kahtia. Toinen osa tulee sarvien voiteluun ja toinen täytteeseen. Sekoita juustoraaste puolikkaaseen munaan ja mausta yrttiseoksella.

Jaa taikina kahtia, kauli molemmat taikinat halk.n.30cm pyöreiksi levyiksi. Jaa veitsellä kahdeksaan osaan kumpikin ympyrä. Jaa jokaisen taikinakolmion leveään päähän täytettä ja kääri rullalle.

Nosta pellille ja käännä sarveksi. Voitele munalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta tai seesaminsiemeniä.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiritilätasolla n.12 min.