Nämä ovat aivan mahdottoman hyviä! Taikina oli vähän pahaa, mutta valmiina maistu toinen ja kolmaskin...
Tankopikkuleipien hyvä puoli on se että ne voi pakastaa taikinapötkönä ja viipaloida pellille ja paistaa. Juhliin tms mainioita.
200g margariinia
2dl sokeria
1dl vaaleaa siirappia
2tl inkiväärijauhetta
1tl pomeranssijauhetta
100g mantelilastuja
1tl soodaa
6dl vehnäjauhoja
Sekoita rasva ja sokeri, lisää siirappi, mausteet ja mantelilastut.
Lisää keskenään sekoitetut sooda ja vehnäjauho vähitellen taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Muotoile taikinasta kaksi pötköä omille leivinpaperi palasille jaa kääri rullalle pakkaseen. Anna kovettua väh. 1tunti. Ota pötkö pakkasesta ja viipaloi ohuita siivuja, paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla n.5min, riippuen keksien paksuudesta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.