Aivan todella hyvää gluteenittomanakin Nauru Mulla teki jännän jutun uunissa tuo pohja, näyttää kun olisi kaksi kerrosta ERI taikinaa piirakassa. En tiä miksi painui pohjalle porkkanaraaste...

Tosin olin varma että koko piirakasta tulee pannukakku kun taikina oli "valmis", tuntui niiin löysältä että hirvitti! Mutta kaiken kaikkiaan onnistunut lopputulos!

1249924765_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pohja:

4 munaa

3 1/2dl sokeria

5dl vaaleaa glut. jauhoseosta

2tl soodaa

2tl kanelia

2tl van.sokeria

200g margariinia sulana

6dl karkeaa porkkanaraastetta

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, margariinisula ja lopuksi porkkanaraaste.

Paista uunin keskiritilätasolla 170 asteessa n.30min. Jähdytä.

 

Kuorrute:

200g sulatejuustoa

100g voita

250g tomusokeria

1tl van.sokeria

Vaahdota täytteen aineet keskenään hyvin ja levitä piirakan päälle.