Aivan huippuhyvä! Vetää reilusti vertoja jopa wilhelmiinoille! Tehdään samaan tapaan!

1250525963_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

100g margariinia

1dl sokeria

1rkl siirappia

1rkl van.sokeria

2,5dl vehnäjauhoja

1/2dl kaakaojauheta

1tl leivinjauhetta

100g toffeesuklaata (DUMLE!!) rouheena

 

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vanilijasokeri ja siirappi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet reippaasti ja lopuksi suklaarouhe. Vaivaa taikina nopeasti tasaiseksi.

Tee taikinasta jauhoa apuna käyttäen 4 pellille mahtuvaa, sormen paksuista tankoa. Paina haarukalla joko suorat tai vinot kuviot päälle.

Paista 175 asteessa uunin keskiritilätasolla 10-15min. Jos pikkuleivistä haluaa rapeita, voi paistoaikaa pidentää hiukan, ja jos tahtoo pehemeitä ja sitkeitä, on 10min lienen riittävä aika.

Leikkaa vielä lämpimistä tangoista 1 1/2cm-2cm viipaleita.