Pohja:
100g margariinia
2 rkl sokeria
2 1/2dl vehnäjauhoja
1/2tl leivinjauhetta
2rkl kylmää vettä
Sekoita margariini ja kuivat aineet sähkövatkaimella kunnes on kiinteää massaa, lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Kauli taikina n.20*30cm vuokaan ja nosta jääkaappiin 15 minuutiksi. Pistele haarukalla ja paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 15-20min.
Toffee:
1prk (375g) kondensoitua maitoa
Keitä maitotölkkiä 3 tuntia ja levitä valmis toffee pohjan päälle. Toffee kannattaa keittää valmiiksi aiemmin.
Nougat päällinen:
100g nougat suklaata
100g valkoista suklaata
Sulata suklaat mikrossa ja levitä toffeen päälle. Anna jähmettyä pakkasessa, leikkaa levy n. 2cm*2cm palasiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.