Pohja:

100g margariinia

2 rkl sokeria

2 1/2dl vehnäjauhoja

1/2tl leivinjauhetta

2rkl kylmää vettä

Sekoita margariini ja kuivat aineet sähkövatkaimella kunnes on kiinteää massaa, lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

Kauli taikina n.20*30cm vuokaan ja nosta jääkaappiin 15 minuutiksi. Pistele haarukalla ja paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 15-20min.

Toffee:

1prk (375g) kondensoitua maitoa

Keitä maitotölkkiä 3 tuntia ja levitä valmis toffee pohjan päälle. Toffee kannattaa keittää valmiiksi aiemmin.

Nougat päällinen:

100g nougat suklaata

100g valkoista suklaata

Sulata suklaat mikrossa ja levitä toffeen päälle. Anna jähmettyä pakkasessa, leikkaa levy n. 2cm*2cm palasiksi.