Tällaisella ohjeella kokeilin muffinsseja. Suklaasydämenä käytin Maraboun uutta suklaata (pähkinä-toffee tms.) joka ei osottautunut kovin hyväksi vaihtoehdoksi. Suosittelen ihan silkkaa pelkkää suklaata oleviin paloihin.

3 1/2dl vehnäjauhoja

2dl sokeria

2tl leivinjauhetta

1tl van.sokeria

100g tummaa suklaarouhetta

3 munaa

100g margariinia sulana

2dl kaakaojuomaa

Suklaasydämiin 10-15 palaa suklaata

Sekoita keskenään kuivat aineet ja suklaarouhe, lisää muut ja sekoita tasaiseksi.

Jaa muffinssivuokiin ja tipauta taikinan päälle pala suklaata. Palasta ei kannata painaa kovin sisään koska paistuessa se painuu ja jos sen on liikaa painanut taikinaan, on se muffinssin pohjassa ja palaa helposti.  

Paista uunin keskiritilätasolla 200 asteessa 15-20min.