Kylläpä nämäkin vetivät vertoja kaupan antimille Tulipahan näitä tehdessä mieleen että niitä konvehti muottejakinhan ois olemassa...

100g suklaata

1dl kuohukermaa

1/2dl vaaleaa siirappia

1/2 dl sokeria

1tl vanilijasokeria

 

Vuoraa konvehtivuoat sulalla suklaalla, pensselin avulla onnistuu.  Nosta jääkaappiin kovettumaan.

Keitä kermaa, siirappia ja sokereita miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen, n.15min. Nostele nokareita suklaalla vuorattuihin vuokiin ja peitä lopuksi sulalla suklaalla.

 

Tuo nokareiden nostelu vuokiin osottautu hieman hankalaksi.. Lopulta tein niin että kaadoin massan leivinpaperin päälle pöydälle ja annoin hetken jähtyä. Sitten viipaloin paloja jotka pyörittelin palloksi ja nostin vuokii.