Tänän tehtiin näitä. Löysin anopin kirjasta muutaman testattavan ohjeen, tämä siis yksi niistä. Niin olivat JUST niin hyviä ku arvata saattaa!!
125g nougattia (marabou double nougat, 3kpl, a´55g)
1/2dl riisimuroja
100g vaaleaa maitosuklaata (laitoin 9 palaa pandan sekä valkoista että tummaa suklaata)
Raasta nougat, murskaa riisimurot ja sekoita nämä keskenään. Muotoile käsin (väliin piti pestä/jähdytellä kylmän vesihanan alla käsiä) massasta palloja ja nosta jääkaappiin hetkeksi kovettumaan. Sulata suklaa ja anna jäähtyä. Dippaa pallerot suklaassa ja jähdytä taas. Näiden tulisi säilyä viileässä 10-14 päivää. Meillä säily 1/2 vuorokautta
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.