Tällä ohjeella olen pari kertaa tehnyt sarvia. Ohjeen sain SLY:ni, en nyt muista millä kierroksella.
3dl vehnäajuhoja
1dl juustoraastetta
1tl leivinjauhetta
1/4tl suolaa
2dl kermaviiliä
2rkl öljyä
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa, lisää kermaviili ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan, kauli ympyröiksi ja leikkaa molemmat ympyrät kahdeksaan osaan. Jos haluat isoja sarvia, leikkaa joko neljään tai kuuteen osaan.
Sarvet eivät vaadi täytettä ollenkaan, mutta halutessa voi laittaa oliivin, juustoraastetta, mitä haluaa. Täyte tulee laittaa taikinapalan leveään päähän ja kiertää siitä sarveksi. Ennen paistoa voitele munalla.
Paista sarvet uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 10-15min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.