Älyttömän hyvvää!!!! Paljon vaivattomampi kuin virallinen munakasrulla!

Passaa karppaajalle ja maistuu varmasti myös ei-sellaiselle! Ohjeen olen napannut karppausinfosta joskus aikoja sitten ja usein olen tätä tehnyt!

POHJA

4 munaa

3dl maitoa

1tl suolaa

TÄYTE /oman maun mukaan!

n. 400g jauhelihaa

tomaattisosetta

sipulia

(tonnikalaa)

paprikaa

juustoraastetta (täyte pysyy paremmin kasassa)

 

Vatkaa ensin munien rakenne rikki, lisää maito ja suola. Paista uunipellillä leivinpaperin päällä uunin keskiritilätasolla 200 asteessa n.20min.

Kippaa paistettu pohja leivinliinan/astiapyyhkeen päälle.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta se makusi (jauhelihamauste) mukaan. Lisää muut täytteet ja pehmennä hetki. Levitä pohjan päälle ja kääri rullalle liinaa apuna käyttäen. Anna seisahtaa hetken ja tarjoa salaatin kera.

 

  • Jos täytteeseen laittaa tonnikalaa, ei maku ole mainio enään seuraavana päivänä.
  • Muuten rulla kyllä säilyy pari päivää jääkaapissa.
  • Rullan voi kääriä ja kipata myös leivinpaperille, mutta mielestäni leivinliina on parempi sillä se imee turhan kosteuden rullasta pois.