Nämä kuulosti niin mielenkiintosilta että oli pakko. Kokeilla. Juju näissän on väri, joka tulee ruskistetusta voista!

Hirvensarvisuola oli kans mielenkiintonen, sitä ei löydykkään joka paikasta! Utelias Minä, työnsin nokkani purkkiin (tai aika lähelle!) kun avasin eka kertaa sen. Kokkeilkaapa jos uskallatte!!!

Ihan en näistä saanut ohjeessa olleen näkösiä, mutta maku oli kuittenkin hyvä. Sehän se tärken on!

 

n.70kpl

200g voita kevyesti ruskistettuna
2dl sokeria
2tl vanilijasokeria
1tl hirvensarvisuolaa
n.5dl vehnäjauhoja

Sekoita voi, sokeri ja vaniljasokeri. Yhdistä hirvensarvisuola ja jauhot, työstä ne voiseokseen notkeaksi taikinaksi.

Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä ne pitkoiksi. Ota pitkoista pieniä paloja, muotoile ne hieman litteiksi, pyöreiksi pikkuleiviksi ja laita leivinpaperille pellille.

Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia, 200 asteessa. Anna jäähtyä pellillä.