Näitä on tehty ennenkin, hyviä on.

3 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 appelsiinin raastettu kuori
1 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
1,5 dl kahvikermaa
1 dl voisulaa
 
Laita uuni kuumenemaan 175C ja paperoi muffinipelti.
Sekoita yhteen kuivat aineet.
Raasta appelsiinin kuori ja purista appelsiineista mehu. Sulata voi.
Sekoita kuivien aineiden joukkoon appelsiinin kuori ja -mehu, kahvikerma ja voisula.
Kaada taikina vuokiin (jätä 1/4 kohoamisvaraa) ja paista cupcakeja uunin keskitasolla 15-20 minuuttia. Jäähdytä hyvin ennen kuorruttamista.
 
KUORRUTE
0,5 dl voita
0,5 dl sulatettua kookosrasvaa
6 dl tomusokeria
0,25 dl appelsiinimehua

Sulata kookosrasva ja yhdistä se voihin. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama minuutti.
Lisää tomusokeri ja appelsiinimehu vuorotellen rasvan joukkoon. Lisää mehua, kunnes kuorrute on sopivan paksuista.



























IKEAn uusia vuokiakin on testattu.
Joko taikina oli muista poikkeavaa, tai sitte nämä uuet vuoat oli edeltäjiään parempia!
Muita muffisseja en näihin vielä oo tehny, mutta pitää testata miten on.