Siskolta nappasin ohjeen, lehdestä repästy sivu..

Jauhelihamuffinit

täyte

300g jauhelihaa, ruskista

1 sipuli, pilko ja lisää jauhelihan sekaan

2dl porkkanaraastetta, lisää edellisiin

200g tuorejuustoa (maustamaton tai maustettu) lisää jauhelihaan

1/2 dl ketsuppia lisää edellisiin

1/2 tl mustapippurirouhetta  lisää edellisiin

2tl pitsamaustetta lisää edellisiin

1tl suolaa lisää edellisiin

 1dl silputtua (tuoretta) basilikaa tai persiljaa lisää Jähtyneeseen täytteeseen

Taikina

2 munaa, vatkaa rakenne rikki

1 dl sulatetua margariinia/öljyä, lisää

1dl maitoa, lisää

1rkl siirappia, lisää

1dl kauraleseitä

3dl vehnäjauhoja

3tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa,

 lisää kuivat aineet yhdessä em. munaseokseen

Laita uuni kuumenemaan 20 asteeseen.

Laita muffiinivuokiin 1rkl taikinaa ja 1 rkl täytettä, päälle puolikas kirsikkatomaatti ja juustoraastetta.

Paista uunin keskiosassa 16-20 min.

Hymy

Itellä tuota täytettä tuntu olevan liiaksikki niin pyöräytin toisen taikinan ja paistoin irtopohjavuoassa.