Näistä en hoksannut ottaa kuvaa valmiina. Mutta voisin vannoa näiden olevan ainakin joidenkin mieleen ;D
Valmistustapa samanlainen kuin esim. kääretortussa ja tonnikalahyrrissä.
Tein 4kpl rieskalle seuraavan täytteen:
1prk tuorejuustoa (paprika)
1 maustekurkku kuutioina
1 sipuli pienenä silppuna
1pss kinkkusuikaleita (n.250g)
Levitä täyte rieskalle ja kääri rullalle. Rullan voi leikata heti n.3cm paloiksi ja pistää läpi cocktail-tikun tai (niinkuin minä tein) kääri kelmuun ja pitää yön jääkaapissa. Ennen tarjoilua leikkaa 3cm paloiksi ja asettelee tarjoiluastiaan leikkauspinta ylöspäin. Pysyy rullalla ilman tikkua!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.