Älyttömän makeita. Mies sano et vähän liian. Ohjeen on Honkasalon keittiöstä.

Pohja
6 munaa
4dl sokeria
7dl vehnäjauhoja
4tl leivinjauhetta
3tl vanilijasokeria
2dl maitoa
200g sulaa voita

Kuorutus
2dl mansikkatomusokeria
n.6dl tomusokeria
n.1dl vettä
n.100g valkosuklaata

Vaahdota munat ja sokeri kestäväksi, kovaksi vaahdoksi. Lisää maito ja voisula sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada pellille, tasoita, paista 200asteisessa uunissa keskiritilätasolla n.20min. Jäähdytä.

Valmista kuorutus. Sulata ensin suklaa. Sekoita tomusokerit ja vettä sen verran että saat paksua tahnaa, älä vielä käytä kaikkia vesiä! Lisää suklaasula ja tarvittaessa lisää vettä niin että saat kauniisti levittyän tahnan. Levitä piiraalle ja koriste jos tahdot. Anna jäähtyä, niin saat kauniimpia paloja.