Kaupanhyllyltä joskus hyppäsi kärryyn masikkajugurtti-täytesuklaata.  Ajattelin että varmasti on hyvää. On nyt odotellu pari viikkoa tuolla kaapissa ja tänään päätiin siitä jotain tehä. -Muffinsseja siis :D

Ihan ei oikeuksiinsa päässy tässä tuo suklaa, ehkä joku hyydyke/juustokakku ois sopivampi!? Toinen reseptiä odotteleva tuote on ollu mulle kokonaan uus tuttavuus jugurtticashew-pähkinät. Aivan ylihyviä! Komas pussi joka vasta pääty taikinan sekaan...

No, alla kuitenki nyt ohje joka synty samalla ku taikinaa sekottelin. Ei tarvi konetta, ihan tavallisella vispilällä käsin saa sekoteltua.

1242298372_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

3 munaa

2dl sokeria

1/2dl ranskankermaa

1dl sitruuna-limemehua

1dl sulatettua margariinia

3dl vehnäjauhoja

2rkl tummaa kaakaojauhetta

1/2tl suolaa

2tl leivinjauhetta

täytesuklaata

muutama jugurtticashewpähkinä

Kuorrute:

1/2 dl kuohukermaa

100g mansikkajugurtti-täytesuklaata

 

Sekoita munat ja sokeri, lisää ranskankerma, margariinisula ja mehu. Sekoita ja lisää kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi ja jaa muffiinivuokiin (n.14-16kpl), paina taikinaan suklaapala tai pähkinä (pähkinä parempaa ;D)

Paista 225asteessa uunin keskiritilätasolla n. 15-20min.

Keitä kermasta ja suklaapaloista sitkeä kuorute, anna vähän jähtyä ja jaa muffinien päälle. Koristele halutessasi suklaalla tms.

1242298870_img-d41d8cd98f00b204e9800998e