Slurps! Kuva nyt on mitä on...

Pohja

1dl vaaleaa siirappia

250g karkearakenteista maapähkinälevitettä

6dl maissihiutaleita

Tryffeliseos

450g maitosuklaata

1dl kuohu- tai vispikermaa

1dl maitoa

Kiehauta kattilassa siirappi ja sekoita siihen varoen maapähkinä voi, ota kattila liedelta ja sekoita sihen maissihiutaleet. Sekoita niin että hiutaleet hiukan murenevat ja peittyvät kunnolla tahnaan.

Painele leivinpaperilla vuoratun (halk 22cm) irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti.

Pilko suklaa hienoksi. Kuumenna kattilassa maito ja kerma ja kaada liemi suklaarouheen päälle. Sekoita tasaiseksi sileäksi massaksi. Voit käyttää apuna sauvasekotinta. Kaada seos pohjan päälle ja jäähdytä kakkua jääkaapissa mieluiten yön yli.

 

Levitettä löytyy ainakin Prismasta, hintaa pari-kolme euroa muistaakseni.