Arvatkaa maistuiko sunnuntaina päiväkahvit raksalla hyvältä!!!!!? (Retorinen kysymys! Ei tarvi vastat osallistuakseen arvontaan! :D )

Jaettu ilo on moninkertainen ilo. Siksipä laitankin pystyyn arvonnan!! Iloisena LF:n haasteen kolmennesta sijasta jaan iloa muutamalle muulle! Ainakin kahdelle...
Kommentoi tai tykkää (FB) tästä, pyrin huutelemaan voittajia 30.3! Siis joko kommentti tai tykkäys, rehellisyys maan perii!!

HUOMASIN, ETTEN NÄE MUIDEN KUIN KAVEREIDENI TYKKÄYKSET TÄSSÄ. YKSI TYKKÄÄJÄ ON OLLUT, MUTTEN NÄE KUKA SE ON. SIIS, ÄLÄ PEUKUTA, VAAN KOMMENTOI! :)


Toinenkin juttu, asiaa. Etsintäkuuluta tämänsarjan hyväkuntoisia ja siistejä kahvikuppeja, tasseineen tai ilman. Tykästyin näihin niin, että voisin edullisesti näitä erilaisna ostaa käyttökupeiksi meille! Pohjassa on leima Staffordshire Potteries Ltd, Made in England. Viesteilkää sähkäriin pampula4(at)luukku.com [ (at)=@ ]


Kuvassa olevat ovat meillä siis jo olemassa, erilaisilla kuvioinneilla siis kaipailen ♥♥

Uskaltaako joku bloggari ottaa vastaan haasteen jossa arvot ainakin yhden pienen palkinnon tykkääjien/kommentoijien kesken. Ihan vain siksi, että kukapa voitosta ei ilahtuisi!!!