POHJA:

3 munaa

3dl sokeria

100g sulaa margariinia

1dl kevytmaitoa

1 limen mehu

50g Marabou Premium Dark Pistachio -suklaata rouheena

4dl vehnäjauhoja

1dl tummaa kaakaojauhetta

3tl leivinjauhetta

2tl vanilijasokeria

KUORRUTE:

4dl tomusokeria

1/2 dl tummaakaakaojauhetta

100g appelsiinikrokanttisuklaata

50g maitosuklaata

1/2-1 dl kahvia

1/2 dl sulaa margariinia

PÄÄLLE

strösseliä

 

Seoita munat, sokeri, lisää limen mehu ja  kevytmaito. Sekoita keskenään kuivat aineet ja sekoita joukkoon. Paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla n.15min.

Jäähdytä.

Sulata appelsiinikrokantti- ja maitosuklaa. Sekoita tomusokeri ja kaakaojauhe. Sekoita margariinisula ja kahvi sekoisin ja lisää sitä vähitellen tomusokerin joukkoon, kunnes se on juoksevaa, muttei liian vetelää. Kaada sulatetut suklaat sekaan ja sekoita keskenään. Levitä jähtyneen piirakan päälle ja koristele strösseleillä.