Pikainen herkku, mahtava yllätys oli lopputulos. Kuva on mitä on, en hoksannu ottaa kuvaa ennen kaffeja vaan pitihämärässä kuvata sitä mikä siitä jäljelle jäi.. ( ei kovin paljoa!! )Ohjetta ei ollut joten tein sen mukaan mikä hyvältä tuntui. Ja piti päästä kokeilemeen uutta piirakkatrissaa On tämän näköinen kapistus, liekö kovin tarpeelllinen...
Pohja:
1pkt (500g) lehtitaikinalevyjä
Täyte
3 omenaa viipaleina
kaneli-sokeria
Kauli kolmesta levystä irtopohjavuoan pohjalle levy, levitä sille omenalohkot. Ripottele päälle kaneli-sokeria.
Kauli kahdesta taikinalevystä piiraalle kansi. Terävällä veitsellä voi pintaan tehdä viiltoja lomittain jos ei tuota trissaa ole.
Nosta kansi omenalohkojen päälle ja nipistele reunoilta pohjataikinaan kiinni. Paista uunin keskimmäisellä ritilätasolla 200asteessa 15min ja nosta lämpötilaa 250 asteeseen jossa annat piirakan paistua toiset 15min.
Tarjoa vaniiljajäätelön kera lämpimänä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.