Nämä tein sunnuntai aamuna ku kuulin että tulee vieraita, en vaan muistanu kaiken tohinan keskellä näitä tarjota Tervetuloa uudellen, maistelemaan pikuleipiä
Ohjeen sain millikseltä,11-ringin SLY:ltä.
200g voita
3/4dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
1,5dl perunajauhoja
paistonkestävää marmeladia
Vaahdota sokeri ja voi. Lisää jauhot. Tee taikinasta noin 6cm halk. tanko ja pakasta n.1h.
Leikkaa taikinatangosta parin millin viipaleita ja nosta pellille. Tangosta sain n.30 siivua. Laita puolikas teelusikallinen marmeladia siivun toiselle puoliskolle ja nosta toinen puoli tämän päälle. Voit käyttää tässä apuna veistä.
Halutessa voitele leivät ja ripottele päälle sokeria. Minä jätin nämä pois.
Paista uunissa keskiritilätasolla 175 asteessa n.10min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.